Gulff Water Stop 10ml wader repair

kr129.00

Uv Lim til vader, sko, støvler ute i felten, veldig smart og ha med på tur, herder  også i sollys men tar litt tid uten uv lampe.

På lager (kan også restbestilles)

Vipps
Produktnummer: 6430068960383 Kategorier: , ,

Beskrivelse

UV reparasjon av vadere, mykt og tøyelig uv lim

Water Stop UV Repairer er den raskeste, enkleste og enkleste metoden for å fikse små hull og rifter i telt, vadeutstyr, støvler, flytende flåter og vanntette antrekk. Gelen tørker på sekunder, og utstyret ditt er umiddelbart klart til bruk. Reparasjonsgelen skaper en krystallklar, vannavstøtende, elastisk og sterk overflate på de ødelagte delene. Overflaten kan enkelt festes igjen og igjen når det er nødvendig. I tillegg til produktets flotte egenskaper, gjør den lille flasken den lett å ta med seg i sekken eller fiskevesten. Konkurrerende produkter tar så lang tid som 12 til 36 timer å tørke!

Slik bruker du produktet: Den krystallklare gelen tørker på sekunder under UV-lys, og utstyret ditt er umiddelbart klart til bruk. Påfør produktet på hullet eller riv og utsett overflaten for sollys eller en UV-lommelykt. Sørg for at overflaten er tørr før du påfører produktet på den. Ikke bruk separate plaster. Avhengig av størrelsen på hullet eller riften, må du kanskje påføre flere tynne lag for å lage den nye overflaten. Water Stop tørker innen 5 til 30 sekunder, avhengig av intensiteten til UV-lyset. Når den påføres riktig, er finishen ikke-klebrig, gummiaktig og fleksibel.

Se våre nye produkter

E-post

post@tafisk.no

Firmainfo

TAFisk DA

Randsfjordvegen 1671,
2866 Enger

ORG: 924 452 730